Свято Першого дзвоника

1 вересня 2021 року у Ліцеї №2 м. Немирова традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника. З святковим настроєм поспішали сьогодні до школи педагоги, учні, батьки, гості. Цього річ для 67-ми першокласників Ліцею №2 м. Немирова, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів.

Директор школи Гудима Тетяна Анатоліївна привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.